Appco Group

VPM, AUCKLAND / 220SQM
INTERIOR DESIGN / FF+E SPEC / PROCUREMENT

 

Appco had outgrown their current tenancy in Newmarket and were looking to move and amalgamate their group companies under one roof. Their existing offices were disjointed and had been added to as the business had grown. The brief was simple, bring us together in a character space that reflects our business and helps us work as a team.

Rather than cover up and dress this interior space we discussed with Appco the possibility of allowing the existing fabric of the building to speak for itself. We chose to express and retain as much of the building’s interior as we could, exposed ceilings, polished concrete flooring and existing brickwork were all kept to enhance the character and industrial feel of this interior.

Planning kept the main working environment as open plan with supporting perimeter offices, meeting and storage facilities. The finish is kept industrial and softened by the use of Kauri ply throughout the bespoke joinery items.

PrevNext